Ruilen en Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja als je niet tevreden bent kun je je product retourneren, wel moet je ons binnen 14 dagen na ontvangst van het product een e-mail sturen met het bericht dat je graag wilt retourneren.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Als het artikel is gebruikt of niet in originele verpakking komt, kunnen we je geen terugbetaling aanbieden.

Je kunt je bestelling binnen 24 uur na het plaatsen nog annuleren en een volledige terugbetaling ontvangen. Na 24 uur na het plaatsen van je bestelling kan de bestelling niet worden geannuleerd en kan geen terugbetaling meer worden verleend, tot je het product ontvangen hebt.

Om je retourzending te voltooien, hebben wij je bestelnummer en volledige naam nodig zoals vermeld in de e-mail met de bestelbevestiging.

Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant, wij zullen je het retour adres geven zodra je aanvraag is goedgekeurd.

Zodra je retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je bent goedgekeurd, wordt je teruggave verwerkt en wordt binnen 7 dagen automatisch een tegoed toegepast op je bankrekening. 

Kosten retourzending zijn voor de koper.

Als je na 7 werkdagen na goedkeuring nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleert je eerst je bankrekening. Als je nog steeds geen stortingen van ons ziet, neem dan contact met ons op via info@actiegadgets.nl

Ruilen beschadigde goederen
We vergoeden de artikelen als ze defect of beschadigd aankomen. Als je een beschadigd of defect artikel ontvangt, laat het ons dan onmiddellijk weten op info@actiegadgets.nl

Let op, we hebben wel een foto van een beschadigd product en / of een video van het defecte artikel nodig om u hetzelfde item opnieuw te verzenden.